Kremalı Mantarlı Makarna

Kremalı Mantarlı Makarna.
Kremalı Mantarlı çorbanın ardından kalan Krema ve mantarları kullanmak için müthiş bir fırsat.
Malzemelerimiz  (4 Kişi)
1/2 paket Makarna (Ben barillayı tercih ediyorum)
200 Gr Kültür mantarı
1 Baş Büyük boy soğan
1 diş sarımsak
100 Gr Krema
2 sivri biber
Pul biber, kekik, Tuz, karabiber, kimyon, fesleğen, maydonoz.
1 çorba kaşığı tereyağ

Yapılışı,
Hemen makarnanızı haşlayın 10 12 dakika sürer. Yassı spagetti olursa daha güzel olur. Tavanıza tereyağını koyun ve ikiye  böldüğünüz sarımsağı soteleyin. İrice doğradığınız soğanlarınızı tavanızda  ekleyin (Vog'da olursa daha güzel olur). İrice doğradığınız biberleride ekleyin. Bu arada sarımsağı alın. Yaklaşık 6-7 dakika olmuş olacak ve doğradığınız  mantarları eklemenin tam zamanı. 2-3 dakika sonra makarnanızı yavaş yavaş tevanıza almaya başlayın. Tüm makarnayı tavanıza aldıktan sonra kremanızı koyun, iki dakika daha çevirin. Servise hazırsınız.
Süslemek için neler yapılır?
taze soğanın yeşil kısımlarını çok ince doğrarsanız güzel olur. Kekik veya Nane de olabiliryor. Kaşar peyniri rendeside tamamlayıcı lezzettir. Eh gerisi haya gücünüze kalmış :)))  Afiyet olsun...